Over ons

Verkoper van ontzorgende componenten en modules

Wij heten u van harte welkom op onze website. Onze activiteit is het verkopen van producten en functionele modulen voor de assemblageautomatisering. Het betreft veelal producten met een applicatie afhankelijke aanpassing. Naast de vermelde producten in de overzicht pagina’s, beschikken wij over een breed Europees netwerk van producenten die speciaal producten maken. Hierdoor kunnen wij u het juiste product tegen een scherpe prijs leveren. Het is ons gelukt om een totaal pakket aan producten en functionele modules samen te stellen die U als klant ontzorgen bij het realiseren en implementeren van de door U gewenste functionaliteit. Doordat wij voor ieder vraagstuk meerdere oplossingen kunnen aanbieden gaan wij het gesprek met u aan hoe uw vraag het beste qua prijs/prestatie verhouding ingevuld kan worden.
team conway actie

Onze teamleden

Directie

Herman Pit

Directeur

Hallo, ik ben Herman Pit. In 2004 heb ik samen met mijn compagnon René van Agen ons bedrijf Conway Nederland opgestart en inmiddels tot een mooi bedrijf kunnen laten uitgroeien. Met de verkoop van Maxon motoren, in 1988, is mijn passie voor de machinebouw begonnen. Na voor een machinebouwer werkzaam te zijn geweest kan ik nu mijn passie bij ons eigen bedrijf uitleven. Privé geniet ik van de gezellige avonden met familie en vrienden en het tennis spelen.

Sales & support

Peter Meenink

Technical Accountmanager Duitsland

Hallo, ik ben Peter Meenink. Ik werk al ruim 30 jaar in Techniek & Sales en doe dat sinds 2015 bij Conway Nederland. Ik adviseer enthousiast onze klanten bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om aandrijftechniek voor machinebouw en productie-automatisering, zodat zij daarmee tijd en geld besparen bij de engineering en inbedrijfstelling. Verder ben ik in het dagelijks leven een familieman, doe vrijwilligerswerk en maak graag muziek in verschillende bands.

Lennart Banis

Verkoop Binnendienst

Hallo, ik ben Lennart Banis. Ik werk 20 jaar in de industriële automatisering en ben sinds 8 jaar werkzaam bij Conway Nederland op de binnendienst. Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor algemene vragen, ondersteun de buitendienst en verwerk de verkoop- en inkooporders.
Naast mijn werkzaamheden bij Conway ben ik graag thuis bij mijn familie en in de spaarzame vrije uurtjes ga ik vol passie verder in de techniek op gebied van programmeren en hobby ik graag met domotica- en audiosystemen.

Sem Muller

Technical Accountmanager NL & BE

De wereld van techniek heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht op mij gehad. Dit is precies wat mijn werk zo leuk maakt en ik elke dag met een grote glimlach naar mijn klanten toe ga. Dit drijft mij om u te ondersteunen in het vinden van de perfecte oplossingen op het gebied van toevoer, handeling en transporttechniek. Uiteraard staan service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Ik geloof er sterk in dat deze twee elementen essentieel zijn voor een succesvolle samenwerking. Met genoegen zet ik mijn kennis en ervaring in om u te helpen. Of het nu een vraag, probleem of uitdaging heeft, ik sta altijd klaar om u te ondersteunen.

De voordelen van Conway Nederland

  • Direct contact met een van onze medewerkers
  • Advies ondersteunend gericht
  • Beschikking over kennis in het vakgebied
  • Technisch competente partner
  • Slim combineren van de drie productgroepen
Conway reclame zuil